Gastenboek

29-10-2019 : Plezier in muziekĀ 

Na eerst op 5 en 6-jarige leeftijd de Pipo-cursus op het Conservatorium Den Haag te hebben gevolgd, heeft onze dochter nu al meer dan 5 jaar met veel plezier pianoles bij Mijntje. Ze heeft in die tijd een gigantische ontwikkeling doorgemaakt in techniek en pianospel, maar ook in muzikaliteit in het algemeen. Mijntje weet daarbij goed in te spelen op voorkeuren en wensen van mijn dochter, zoals liedjes van de radio of youtube waar ze enthousiast over is. Ook eigenschappen als concentreren en focussen zijn enorm vooruitgegaan, en daar heeft onze dochter niet alleen baat bij bij piano, maar ook bij leren en ontwikkelen in het algemeen. Kortom, zij (en wij) zijn supertevreden.

09-12-2014 :

Ruim 8 maanden heeft mijn zoon nu les bij Mijntje en het is fantastisch wat zij hem in deze tijd heeft kunnen leren.

Hij is jaren geleden met PDD-NOS gediagnosticeerd en heeft moeite met leermethoden omdat ze hem vaak niet aanspreken. Mijntje pakt dat heel anders aan, ze weet hem te raken, door een mooi stuk muziek, door hem op een bepaalde manier aan te spreken of door hardop met hem mee te dromen in zijn droomwereld en dan samen op aarde terug te keren.

Nu weet hij hoe hij met de dynamiek in de muziek een verhaal kan vertellen, maar ook hoe hij de musical op school kan begeleiden. Door Mijntjes diepe kennis en kunde weet zij hem met terugwerkende kracht de basisvaardigheden als noten lezen, ritme en vingerzetting bij te brengen (hij speelt het liefst op gehoor alles na).

Wij merken dat zijn toegenomen zelfvertrouwen zich ook vertaalt naar zijn schoolinzet, hij weet wat hij wil; componist worden. Hij gaat met heel veel plezier naar de les en hoopt uiteindelijk net zo goed te worden als juf Mijntje!

Martine

keys paars

Voor meer informatie kan je via e-mail contact met mij opnemen.